Användarvillkor

Dessa villkor gäller från 2021-10-01

Alla som vill kan stödja Hässelby SK Innebandy (Hawks) genom att vara med som givare i “Hawkshjärtat”. Genom Hawkshjärtat tillhandahåller föreningen en abonnemangstjänst som ger Hawks givare möjlighet att stödja föreningens utveckling, och främst ungdomarnas förutsättningar.

Syftet med att samla in gåvor genom Hawkshjärtat är att förbättra förutsättningar för föreningens barn och ungdomar.

När föreningens dam- och herrlag vinner en match i seriespelet dras 69 kr från respektive givare. Gåvorna du som givare ger föreningen fördelas med principen;
 
- Först avgår de mindre kostnader föreningen har för transaktionsavgift, plattform och hemsida.
- Därefter fördelas gåvan med 50 % till det lag du väljer att stödja och 50 % till föreningen.

Föreningen samarbetar kring Hawkshjärtat med dels Ependy AB för bland annat koncept, plattform och hemsida och dels Nets för korttransaktioner.

De pengar som tillfaller valt lag går till lagets egen lagkassa.

De pengar som tillfaller föreningen ska främst användas till att utveckla träningsmöjligheterna för föreningens barn och ungdomar.

Det går genom abonnemangstjänsten att välja att stödja valfritt lag i föreningen.

Vår förhoppning är att vi tillsammans ska samla in pengar och skapa bättre förutsättningar för våra lag. Dessa användarvillkor reglerar din användning av vår tjänst.
 

Registrering och villkor och triggers

För att bli givare måste du vara 18 år och myndig. Genom att registrera ditt kort accepterar du användarvillkoren.

Ditt abonnemang som givare till föreningen kommer att inledas nu och fortsätta från match till match tills det avslutas.

69 kr kommer att dras från ditt registrerade kort efter varje seger för föreningens a-lag för damer eller herrar i seriespelet.

Det är endast dam- och herrlagets matcher som vid vinst i seriespelet resulterar i att gåvan dras från ditt registrerade kort. Gåvorna fördelas enligt ovan beroende på vilket lag eller ändamål du valt att stödja.
 

Avslutande

Du kan avsluta abonnemangstjänsten när som helst. Det gör du genom att följande instruktionerna på denna sida.
 

Personuppgifter

Du samtycker till att alla personuppgifter som du lämnar till föreningen och samarbetsparterna Ependy och Nets behandlas i enlighet med vid var tid gällande personuppgiftslagstiftning. Du har rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen och begära att få dina uppgifter rättade eller raderade.
 

Kortuppgifter

Genom att registrera ditt kort lämnar du ditt samtycke till att kortuppgifterna hanteras av Ependy och NETS för administration av tjänsten. Dina kortuppgifter hanteras med sekretess.
 

Utskick av mail

Du kan komma att få ytterligare information per mail från föreningen eller Ependy utöver de mail som är direkt hänförliga till tjänsten. Du har alltid en möjlighet att avprenumerera på denna typ av mail genom att kontakta föreningen.
 

Ansvarsbegränsningar

Du eller föreningen kan inte hållas skadeståndsskyldig till ett större belopp än 69 kronor.
 

Ändringar och tillägg

Ändringar i dessa användarvillkor börjar gälla 30 dagar efter det att föreningen har informerat dig om ändringarna.