Om Hawkshjärtat

VARFÖR FINNS NI?

För att vi tror att det finns många föräldrar, släktingar eller engagerade människor som gärna skulle vilja stödja Hawks lite till. Vi tror att bredden är vår styrka, vi arbetar för barn och ungdomar i Hässelby med omnejd. Blir vi många som ger lite vardera när det känns roligt. När vi vunnit. Då kan vi ge barnen och ungdomarna ännu bättre förutsättningar. Det är viktigt på riktigt!
 

VILKA ÄR EPENDY AB?

Ependy är vår samarbetspartner som tillhandahåller hela lösningen för Hawkshjärtat. Hemsida, administrativa verktyg, koncept, betallösning (i sin tur i samarbete med NETS), support mm.
 

VAD TJÄNAR HAWKS PÅ DET HÄR?

Hawks har 90 procent i täckningsbidrag på alla gåvor till Hawkshjärtat. Det medför att det är den effektivaste formen föreningen har förutom rena medlemsavgifter och gåvor. Hawkshjärtat med 90 procents bidrag är verkligen en bra lösning för Hawks. Vi skulle aldrig kunna sköta hela administrationen kring Hawkshjärtat till en lägre kostnad.

De 90 procenten då?

Här är ett räkneexempel vid 400 givare och 20 segrar på en säsong:
- Insamlade medel till Hawkshjärtat: 69kr x 400 givare x 20 segrar = 552 000 kr
- Kostnader: 10 procent, dvs 55 200 kr
- Summa: ca 497 000 kronor, där hälften går direkt till lagkassorna & hälften till vår verksamhet.

Pengar som verkligen kan göra skillnad.
 

VAD FÅR DU SOM GÅR MED?

Glädjen att följa Dam- och Herrlaget lite mer engagerat MEN framförallt en bättre barn och ungdomsidrott genom HAWKS.
 

HUR FÅR HAWKS PENGARNA?

Inom några dagar efter varje dragning betalas pengarna ut till Hawks.
 

HUR FUNGERAR DET?

Anmäl dig genom att trycka på Anmäl-knappen. Registrera ditt kort genom NETS. När Hawks Dam- eller Herrlag vinner en seriematch dras 69 kr.

Läs mer i användarvillkoren här.


KAN JAG AVSLUTA MITT "ABONNEMANG"?

Självklart. Du kan avsluta abonnemangstjänsten när som helst. Det gör du genom att gå till sidan avregistrera.
 

HUR BYTER JAG KORTUPPGIFTER?

Detta gör du genom att gå till sidan uppdatera uppgifter. Du når den även genom menyn.
 

FÖR VEM ÄR DET HÄR?

Enkla svaret: För alla som har barn eller ungdomar som spelar innebandy i Hawks. Lite längre svar: Det finns många engagerade människor som vill hjälpa till. Kanske är det föräldrar, mor eller farföräldrar till barn och ungdomar i Hawks. Kanske andra släktingar eller vänner eller varför inte bara den som förstår hur viktig barn- och ungdomsidrotten är för vårt samhälle. Vi är många.
 

LAGRAR NI MINA PERSONUPPGIFTER?

Ja, annars kan vi ju inte dra pengar från ditt konto när Dam eller Herrlaget vunnit. Se gärna användarvillkoren för mer GDPR.
 

VAD HÄNDER OM JAG SAKNAR PENGAR PÅ KORTET?

Synd. Bättre lycka nästa gång.
 

HAWKS LÅNGSIKTIG VISION

Vår långisktiga vision är att bli det självklara valet för innebebandyspelare i Västerort. Vi vill vara ett hem där alla har en plats oavsett om man är hobbyspelare, deltar i flera idrotter eller satsar stenhårt mot toppen. 

Vår ungdomsverksamhet är vår största stolthet och tillsammans med över 100 engagerade ideella ledare arbetar vi varje dag för att barn och ungdomar ska ha en plats att spela innebandy och må bra.
 

VAD ÄR ERA ANVÄNDARVILLKOR?

Användarvillkoren hittar du här.